Tidiga insatser i samverkan

Tidiga insatser i samverkan i Region Uppsala – vi ger stöd och vägledning till dig som är ny i Sverige att hitta vägar in i samhället och ut i arbetslivet.

Tidiga insatser i samverkan i region uppsala

Är du ännu inte svensk medborgare eller medborgare i ett annat EU-land och vill få stöd och vägledning i frågor som handlar om arbete, studier, vårt samhälle eller hälsa och friskvård? Då kan du anmäla ditt intresse att delta i projektet Tidiga insatser i samverkan i Region Uppsala.

Vad kan du få stöd med?

Du kan få stöd med:

  • Vägledning kring att söka jobb i Sverige för att du bättre ska kunna matchas på den svenska arbetsmarknaden. Du får också stöd i hur du skriver CV och personligt brev till dina jobbansökningar.

  • Digital kompetens: Hur använder man en dator? Hur fungerar en smartphone? Var hittar jag rätt information?

  • Information och vägledning kring fritidsaktiviteter, och vilka som kan vara aktuella för dig.

Vem kan delta?

Du kan delta och vara med i projektet om du är mellan 18 och 64 år och ännu inte är svensk medborgare eller medborgare i ett annat EU-land.

Börja med att kontakta oss

Vill du få stöd och vägledning för att söka jobb, utveckla din digitala kompetens eller få information om fritidsaktiviteter kan du börja med att kontakta våra utbildningskonsulenter.

Nicklas Cajander
0224-645 23
nicklas.cajander@heby.se

Ulrika Davidsson
0224-645 69
ulrika.davidsson1@heby.se

Om Tidiga insatser i samverkan i Region Uppsala

Projektet Tidiga insatser i samverkan i Region Uppsala är ett projekt som finansieras av EU:s Asyl- migrations- och integrationsfond (AMIF).

Projektets övergripande mål är ett förbättrat mottagande, utvecklad kapacitet och förbättrad samverkan hos ansvariga myndigheter och aktörer i region Uppsala samt förbättrad etablering för målgruppen på arbetsmarknaden och i samhället genom tidiga målgruppsanpassade och likvärdiga insatser.

Heby kommun deltar i projektet tillsammans Håbo, Knivsta, Tierp, Uppsala och Östhammars kommuner samt Region Uppsala som är projektägare.

Mer om projektet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Du som arbetsgivare

Är du arbetsgivare och nyfiken på möjligheterna att kunna erbjuda praktik och anställning? Då är du varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
14 november 2023
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord