Skönhet och hälsa

Unna dig själv en avkopplande stund. I Heby kommun finns många sätt att skämma bort dig själv och främja din hälsa.

Ett par får massage i samma rum

A-fötter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen in på en uppiggande och välgörande fotbehandling hos oss på A-fötter i centrala Heby. Vi erbjuder medicinsk fotvård i en lugn och avkopplande miljö.

Anns Hårbod

Man som kvinna, gammal som ung är du välkommen till oss. Vi klipper, färgar och permanentar. Salongen ligger i centrala Morgongåva men vi gör också hembesök om du har svårt att ta dig till oss. 0224-603 67 /
annzander@telia.com

Emelies hälsa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Behöver du lösa ett problem med dina muskler, eller behöver du en skön stund för avkoppling? Här erbjuds Svensk klassisk massage, lymfmassage och hotstone massage.

Fothälsan i Östervåla Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkomna till Lilian på Fothälsan i Östervåla. Här kan du få medicinsk fotvård och rådgivning. Du hittar också skor för arbete och fritid, strumpor, salvor och mycket mer för en god fothälsa.

Gunillas hår och shop

Välkommen för klippning, färgning eller annan behandling. Jag klipper både män och kvinnor och förstås i alla åldrar. Jag har självklart gesällbrev och frisörlicens. 0292-107 95 / gunillasahlberg@hotmail.com

Hälsam Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hälsam anordnar träning på både grupp- och individnivå. Vi ger också kostrådgivning, hälsovägledning, gör kost- och träningsupplägg och håller föreläsningar om kost och hälsa. Vi gör även hembesök i Heby kommun.

Hälsoguiden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I en harmonisk och avslappnande miljö erbjuder Hälsoguiden ett brett sortiment av professionella hälsofrämjande tjänster och produkter som massage, hälsoanalyser och kroppsbehandlingar.

Hälsomålet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos oss får du inspiration och coachning till ett hälsosammare liv och vi erbjuder personlig kostrådgivning, hälsoanalyser och vägledande samtal. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter som finns.

Högsbo Kliniken Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi är speciellt utbildade inom smärta och smärtlindring. Du får hjälp med rörelseterapi och träning för att stärka muskler, förbättra rörelse i leder och för att ge dig ett förhöjt allmäntillstånd.

Maddes Hårvård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I centrala Heby hittar du salong Maddes hårvård. Vi har lång erfarenhet och lägger stor vikt vid den personliga servicen. Varmt välkommen till oss.

MåBra Studion Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos oss är du i centrum och blir väl omhändertagen. Vi erbjuder hållbar hudvård som ger naturlig skönhet. Vi jobbar med Rosenseriens produkter som baseras på högklassiga naturliga och ekologiska råvaror.

Salong Egentid Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Unna dig lite tid för dig själv hos oss. Vi är en skönhetssalong mitt i centrala Östervåla som erbjuder hårvård, hudvård, microblading, naglar, ögonfransförlängning, botox, fillers, spraytan, vaxning och lashlift.

Salong Fixit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I centrala Tärnsjö hittar du Salong Fixit. Vi erbjuder bland annat klipp och färgbehandlingar, extensions och piercing. Vi är utbildade hårologer, diplomerade extensionsstylister och utbildade för öron- och näspiercing.

Ritas skönhet och hälsa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till Ritas skönhet och hälsa i Heby. Hos oss kan du få nagelförlängning, nagelförstärkning och pedikyr. Vi erbjuder också fiskspa för dina fötter. Boka tid på bokadirekt.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

SL-Beauty Salon Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi erbjuder ekologisk hudvård och behandlingar, ansiktsbehandlingar som microneedling, bb-glow och plasmapen Plaxel Plus. Vi fixar också dina fransar och bryn.

StudioLine Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till vår salong i centrala Östervåla. Vi erbjuder klippning, färgning, ögonbrynsbehandling, extensions och permanent hårborttagning.

Yoga och Ayurediska massager hos Maria i Boda Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Yogalektioner med diplomerad yogalärare - Asanas kroppspositioner, Pranayama andningsövningar, Yoga nidra djupavspänning.

Åstrands träning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi på Åstrands träning erbjuder träningspass för funktionell styrka med målsättning på utveckling och hållbarhet. Hos oss kan du boka gruppträning i mindre grupper. Träningen sker utomhus och på hinderbana i Heby.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
17 juni 2024
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord