Företagsbesök med
secondhand och vintage i fokus

Marie Wilén, Emma Burstedt och Camilla Andersson står i butiken omgiven av återbrukade möbler.

Marie Wilén, kommunalråd, Emma Burstedt, kommundirektör och Camilla Andersson, vd för Smida.

Med en stor passion för inredning och återbruk driver Camilla Andersson secondhand- och vintagebutiken Smida i centrala Östervåla. Ett framgångskoncept som förutom butiken också består av försäljning via Instagram.

Nyligen gjorde Marie Wilén (C), kommunalråd, Emma Burstedt, kommundirektör och Ann-Marie Sundgren, näringslivsstrateg, företagsbesök hos Camilla Andersson och hennes secondhand- och vintagebutik Smida i Östervåla.

Camillas passion är inredning och återbruk. Hon köper in saker som hon själv gillar och som gärna har en story. Hon hoppas sedan att sakerna ska hitta nya ägare och bli återälskad inredning hos kunderna.

Hon jobbar heltid med sin verksamhet i bröderna Olssons gamla snickeri. Under besöket fick kommunledningen förmånen att inviga butikens nya kaffehörna bland möbler och inredningsdetaljer från olika decennier.

 

Under året besöker kommunledningen företag med hjälp av en stafettpinne. Företaget som besöks får rekommendera ett nytt företag för nästa besök och så vandrar stafettpinnen vidare. Ett fantastiskt sätt att få mer information och göra spännande företagsbesök runt om i vår kommun.
Du hittar alla företagsbesök samlade här

Sidinformation

Senast uppdaterad:
15 april 2024
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås