Välkommen på frukostmingel
med nätverket Drivna kvinnor

Händer håller i jord

Onsdagen den 6 mars, klockan 08.00-09.30, välkomnas du som är medlem i nätverket Drivna kvinnor i näringslivet i Heby kommun till frukostmingel hos Charlotte Wall på Starfors säteri.

Program för morgonen

08:00-08:30: Frukost med mingel.

08.30-09.15: Näringslivsstrateg Ann-Marie Sundgren intervjuar Charlotte Wall om hennes liv som entreprenör inom svenskt och internationellt näringsliv.

09:15-09:30: Speakers corner. Karin Söderlund presenterar verksamheten på Folkets Hus i Heby.

Om värden

Efter många år i Japan, USA och Storbritannien kom Charlotte Wall tillbaka till Sverige 1985. Då introducerade hon begreppet SPA (Salus per aqua, Hälsa genom vatten) i Sverige som då var helt okänt här. Efter en omfattande renovering öppnade hon det anrika och K-märkta Sturebadet i Stockholm. Ett företag som hon sedan mer än 30 år tillbaka sitter i styrelsen för som delägare. Charlotte har en gedigen erfarenhet av styrelseuppdrag och för att nämna några utöver Sturebadet sitter hon i styrelsen för ett internationellt företag för hudvårdsprodukter som delägare och för de lokala företagen TIEM AB och Domarbo Skog AB som driver Morgongåva Företagspark. Charlotte är förste vice ordförande i Företagarna, Sveriges största näringslivsorganisation.
Hon har också ett stort intresse för innovation och nyföretagande och har investerat i ett antal bolag för att satsa på unga lovande entreprenörer. Hon delar också med sig av sitt stora engagemang och sin erfarenhet genom att vara mentor för unga entreprenörer. Under frukosten kommer Ann-Marie Sundgren, näringslivsstrateg i Heby kommun, att intervjua Charlotte och då får vi höra mer om hennes tankar och erfarenheter kring entreprenörskap och företagande.

Varmt välkommen!

Anmälan

Dag: Onsdag 6 mars

Tid: 08.00-09.30

Plats: Kvarnen, Starfors Säteri, Heby

Anmälan: Anmäl dig senast 1 mars.
30 platser finns så det är först till kvarn som gäller!Företag eller förening du själv driver eller representerarVälkommen till vår mötesplats för att nätverka, skapa nya kontakter, diskutera angelägna frågor och ha roligt! Sprid gärna inbjudan till fler drivna kvinnor i Heby kommun. Ta på dig hatten och kom!

För mer information kontakta Ann-Marie Sundgren, näringslivsstrateg,
0224-361 21 eller ann-marie.sundgren@heby.se

Här hittar du mer information om nätverket Drivna kvinnor Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
8 februari 2024
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås