Hej husleverantör! Vill ni vara med och utveckla Vittinge?

Händer håller i jord

De senaste åren har det byggts många nya villor i vårt område Ösbylund i Vittinge. Nu har vi ytterligare 17 tomter färdiga för försäljning. Därför söker vi nu husleverantörer som vill vara med och utveckla Vittinge tillsammans med oss.

De senaste åren har det byggts många villor i det nya familjevänliga bostadsområdet Ösbylund i Vittinge. Till hösten öppnar också Vittinges nya förskola och skola med direkt närhet till bostäderna och tomterna.

Avtal om samarbete

Nu har vi ytterligare 17 tomter färdiga att bygga enbostadshus på. Heby kommun söker nu husleverantörer som är intresserade av att ingå ett samarbetsavtal med oss för fastigheter som ni själva väljer ut.

Samarbetsavtalet innebär att ni som husleverantör får ensamrätt att visa och marknadsföra fastigheterna för Heby kommuns räkning i syfte att vi sedan upprättar ett entreprenadkontrakt med er för enbostadshus.

Anmäl intresse

Välkommen att lämna en intresseanmälan om att ingå ett samarbetsavtal med oss. Vi vill ha er intresseanmälan senast 17 januari 2024.

Ange vilka fastigheter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. ni är intresserade av att ingå avtal kring. I kartan ser ni också gällande detaljplan för respektive fastighet.

Mejla till Linnéa Rustemi, mark- och exploateringhandläggare. Tveka inte att höra av er om ni har ytterligare frågor.
linnea.rustemi@heby.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
10 januari 2024
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord