Kaféer

En fika är aldrig fel. I Heby kommun finns gott om kaféer där du kan njuta av en kaffe, läskande dryck och godsaker.

Närbild på dricka, kanelbullar och kaffe i glas i bakgrunden

Candystore Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sugen på godis eller annat sött? Här hittar du ett stort utbud av godis och en fin caféhörna.

Faster Veras café Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I centrala Tärnsjö hittar du Faster Veras café. Här kan du fika med matiga smörgåsar och goda kaffebröd eller ta en sallad eller en paj till lunch. Passa på att kika på presenter i vår fina secondhand-butik också.

Jessans konditori Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos oss kan du avnjuta fika med olika bakverk eller ta en matig macka till lunch. Vi bakar matbröd, kaffebröd, gobitar, semlor, tårtor, bakelser, smörgåsar och smörgåstårtor.

Mona Charlottes inredning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos Mona Charlottes kan du fika i vacker landsbygdmiljö. Här erbjuds belgiska våfflor, Rättviksglass och cookies tillsammans med något varmt eller kallt att dricka. Hos Mona Charlottes finns också en gårdsbutik med presenter och inredning.

Mälbyboden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här kan du ta en fika i en rofylld och avkopplande miljö. I samband med ditt besök kan du kika på lokalt hantverk i form av snidade träfigurer och olika textilier.

Ramsjö gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ramsjö gård är en rofylld mötesplats i lummig och välbevarad gårdsmiljö alldeles i utkanten av Morgongåva. Caféet i det gamla stallet serverar godsaker från eget, helt glutenfritt, hembageri. Cafélokalen kan abonneras för konferens eller andra sammankomster. Gårdsbutiken erbjuder inredning, köksredskap och dekorationer, både second hand och nytt. På hyllorna finns även marmelad och saft, samt bröd och kakor från egen produktion.

Små stunder Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos Små stunder finner du fikabröd av alla dess slag - I det stora hela bakas det på beställning. Allt från olika sorters dekorerade tårtor till vetebullar med fyllning och godbitar. Några dagar i veckan erbjuder vi fika för hämtning.

Solrosen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkomna att fika och luncha i vårt trevliga café! Vi erbjuder lättare luncher, hembakat kaffebröd, bakelser och goda smörgåsar.

Sommartid uteservering i mysig miljö.

Ett besök i vår mycket välbesökta och omtyckta secondhandbutik är ju en självklarhet. Antikt, kuriosa, möbler, kläder, elektronik och böcker samsas i trevlig harmoni och exponering.

Älvåsa Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gammal som ung, välkommen till Älvåsa. Hit kan du komma för en fika, delta i ett arrangemang, spela ett parti minigolf eller bara njuta av vår vackra natur.


Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 februari 2024
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord