Gårdsförsäljning

Händer håller i kartong med jordgubbar

Backa jordgubbsodling Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

På Backa står jordgubbarna i fokus. När jordgubbssäsongen är i gång erbjuder vi självplock av jordgubbar i en lugn och rogivande miljö. För barnen finns smådjur att titta på och det går bra att ta en fika i trädgården.

Bjurvalla Gårdsbutik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gårdsbutik med utvalda delar av Svenskt mathantverk och vacker heminredning som exempelvis William Morris porslin.

Lakbäck Gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här har vi ekologisk grönsaksodling. Vi är inspirerade av Market Gardening så vi odlar på permanenta upphöjda bäddar. Vi odlar rotfrukter, lök, sallad och frilandsgurka och örter som koriander och persilja.

Ramsjö gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ramsjö gård är en rofylld mötesplats i lummig och välbevarad gårdsmiljö alldeles i utkanten av Morgongåva. Kaféet i det gamla stallet serverar godsaker från eget, helt glutenfritt, hembageri. Den nya gårdsbutiken erbjuder inredning, köksredskap, keramik och smide, både second hand och nytt. På hyllorna finns även te, marmelad, saft, bröd och kakor från hembageriet.

Vansjö ekokött Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här hittar du KRAV-märkt och ekoglogiskt nötkött av högsta kvalitet. Våra kor betar på våra ängar och lever på det vi odlar här på gården. Vi levererar vårt kött genom köttlådor som du hämtar hos oss på Vansjö gård.

Ängsholmens gårdsmejeri Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här tillverkar vi fin buffelmozarella av mjölk från våra vattenbufflar. Från komjölk tillverkar vi också andra ostar vitmögelostar, färska ostar och vår populära eldost. Produkterna säljer vi i vår gårdsbutik.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 februari 2024
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord