Boende

Välj mellan stuga, Bed&Breakfast, säteri eller camping. Hos oss finns det härliga möjligheter när du vill övernatta.

Hotellsäng med frukostbricka

B&B & Stuguthyrning Tega Vansjö Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tega gård ligger avskilt med Vansjö by inom synhåll. Utsikten över åkrar och ängar är vidsträckt. Välkommen att bo nära sjön i vår trevliga stuga med vedeldad bastu. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Gräsbo skola B&B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till Gräsbo Skola Bed & Breakfast! Vi finns i kanten av skogen med jordbrukslandskapet framför oss. Det är djur och natur runt oss och oftast en hörbar tystnad. Det är helt enkelt en plats att komma till, för att komma ifrån! Vandringsleder, skidspår och skoterleder finns runt hörnet. Hit kan du komma alla tider på året för att få lugn och ro. Naturen är alltid nära, om det så är stigarna i vår skog här eller vid Dalälvens strand.
Gräsbo skola B&B på Instagram Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Facebook Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Buckarby Bed & Breakfast Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här har du möjlighet att hyra rum för en eller flera nätter i lugn och lantlig miljö. Du kan också fynda porslin, möbler, kuriosa och bildelar i vår härliga loppis som finns på gården. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Harbonäs säteri Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Harbonäs säteri är en gård med anor från 1600-talet som ligger vid sjön Tämnaren i natursköna omgivningar. I denna underbara miljö erbjuder vi B&B i ett mindre hus på gården. Vi erbjuder också dagsjakter på klövvilt och möjlighet att ordna sammankomster och fester.

Hårsbäcks B&B Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hårsbäcks B&B ligger lugnt beläget i en bondby med bullerbykänsla. Här hittar du en äppelträdgård med trädgårdsmöbler och hängmatta. I kvarnlidret är det sommarloppis och vid ån ligger smedjan för sköna grillkvällar. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jan Ersgården B&B stuguthyrning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Jan Ersgården ligger mitt i Heby kommun, i natursköna Huddunge. Här bor du bekvämt och nästan lite som hemma i våra två fullt utrustade hus. Boende som passar både för dig som har semester men också för dig som företagare som behöver boende till dina medarbetare. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klockartäppan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I centrala Tärnsjö finns en mysig stuga att hyra. Här finns tre bäddar inklusive täcken och kuddar. Du bor spartanskt med utedass och under sommaren hämtar du vatten vid kyrkan. El finns. Du bokar via församlingsexpeditionen. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Pärla vid Dalälvens strand

Stuga i Östa med utsikt över Dalälven. Barnvänlig sandstrand 35 meter bort. Nära till cykel- och vandringsleder, fiske och kanotuthyrning. Vintertid har du skidspår och isar till långfärdsskridskor utanför knuten. Fullt utustat kök, allrum, tre sovrum och badrum med dusch och tvättmaskin. Braskamin, inglasad altan och uteplats med grill.
Kontakta uthyraren

Ramsjö gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ramsjö gård är en rofylld mötesplats i lummig och välbevarad gårdsmiljö alldeles i utkanten av Morgongåva. Gårdens flygelbyggnad inhyser mysigt boende med självhushållning i gammaldags stil med tre sovrum som har totalt åtta bäddar, kök, badrum samt allrum. Caféet i det gamla stallet serverar godsaker från eget, helt glutenfritt, hembageri. Cafélokalen kan abonneras för konferens eller andra sammankomster. Gårdsbutiken erbjuder inredning, köksredskap och dekorationer, både second hand och nytt. På hyllorna finns även marmelad och saft, samt bröd och kakor från egen produktion. 
Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rum och frukost i Vittinge Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Boende i två rum med tre bäddar och liten matrumsdel. Nybyggd dusch och toalett finns. Du får i förväg önska det du vill ha till frukost så bär värdarna in den till dig. Ekologiska och närodlade produkter. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sovpå Tåg i Tärnsjö Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Unika sovkupéer som är inredda av ortens företagare. Vid stationshuset är ett ånglok, två sovvagnar och en restaurangvagn uppställda på två spår. Öppet: Maj – september. Flexibla in- och utcheckningstider. Tågvärdinnan Inger hälsar hjärtligt välkommen. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Kontakta Sovapå Tåg

Östa camping Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Camping mitt i ett naturreservat vid Dalälvens strand på Östahalvön utanför Tärnsjö. Här kan du koppla av och må bra nära naturen med fina bad och sandstränder, vandringsleder, fiske och kulturupplevelser alldeles runt knuten. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Österbo fäbodar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Klassisk fäbodmiljö vackert belägen utmed kyrkstigen intill Hundsjön. Grillkåta, rutschkana, gungor samt bord/bänkar finns vid stugorna. I intilliggande Hundsjön finns en roddbåt att låna. Uthyrning via pastorsexpeditionen i Tärnsjö. El finns indragen men vatten finns i pump på gårdsplanen. Utedass finns. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
3 juni 2024
Sidan publicerad av:
Linda Ahlin