Specialvaror och tjänster och tjänster

 

Eklunds Ur och Optik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I centrala Tärnsjö hittar du anrika Eklunds Ur och Optik. Ett familjeföretag som funnits i Tärnsjö sedan 1951. Här hittar du glasögon, klockor, smycken och presenter till dopet. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

K-bo gross Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi erbjuder ett stort sortiment av olika typer av dörrar och fönster. Vi har ett stort lager för omgående leverans därför kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser. Vi har kunnig personal som gärna hjälper dig med rådgivning. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Rosenlund hundtrim Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Diplomerad hundfrisör som erbjuder olika typer av pälsvård för hund. Här får du din hund, katt eller smådjur klippt, trimmat och badat och med nyklippta klor. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sala Tavelverkstad Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det lilla personliga företaget som gör alla typer av inramningar av konst och säljer kilramar. Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Åsas optik Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det lilla företaget som ser till ditt behov. Hos oss kan du göra synundersökningar och hitta snygga glasögon, solglasögon och få hjälp med linser. Hör av dig för skräddarsydd hjälp som passar just dig.
Hitta hit Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
9 september 2022
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord