Loppis och second hand

Turkost litet bord med kruka på som innehåller lila syrener

Faster Veras café Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I centrala Tärnsjö hittar du Faster Veras café. I samma byggnad som caféet hittar du också presentförsäljning och en loppis- och secondhandbutik.

Hela människan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till vår secondhand-butik där du hittar det annorlunda och unika. Här finns allt från kläder, porslin, skivor och böcker till husgeråd, prydnadssaker och möbler.

Kajsa-Karins loppis i Hårsbäcks by Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Loppisen ligger i en genuin gårdsmiljö med nytt och gammalt i kvarnlidret och på logen. Gården är familjeägd sedan fem generationer tillbaka.

Loppis i Rödjebro

I Rödjebro, utanför Huddungeby, hittar du oss. Här kan du botanisera bland glas, köksredskap, diverse prydnadssaker, tavlor, lite möbler, lite kläder och annat smått och gott. 073-318 28 53 / lillvorlagung@gmail.com

Ramsjö gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Ramsjö gård är en rofylld mötesplats i lummig och välbevarad gårdsmiljö alldeles i utkanten av Morgongåva. Den nya gårdsbutiken erbjuder inredning, köksredskap, keramik och smide, både second hand och nytt. På hyllorna finns även te, marmelad, saft, bröd och kakor från hembageriet. På gården finns också ett kafé med hembakade glutenfria bakverk och fina boendemöjligheter.

Smida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till Smida – en secondhand butik där du hittar möbler och inredningsdetaljer från olika decennier. Vi köper in saker som vi gillar och som vi sedan hoppas att någon annan ska hitta för att det ska bli ”återälskad inredning”.

Solrosen Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos oss hittar du en secondhandbutik på 1200 kvadratmeter fylld med inredningsdetaljer, kläder, kuriosa och mängder med prylar för allt och alla.

Vi erbjuder också lättare luncher, hembakat kaffebröd, bakelser och goda smörgåsar. Sommartid har vi uteservering i mysig miljö.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 mars 2023
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord