Hantverk

K-Ateljé Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos K-Ateljé i centrala Tärnsjö hittar du gardin- och möbeltyger av högsta kvalitet. Du hittar också fina heminredningsdetaljer. Här får du hjälp med gardin- och inredningssömnad och möbeltapetsering.

Mälbyboden Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här finns produkter från lokala hantverkare. Det finns snidade träfigurer, stickat, virkat, sytt och hemvävda mattor. Du hittar också hemgjord sylt, saft, bröd, kakor och sist men inte minst gårdens egna hönsägg som är mycket omtyckta.

Quiltstugan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Tyger, tråd, vadd och mängder med andra tillbehör för quiltning hittar du hos oss på Quiltstugan. Vi erbjuder också mönster, kurser och quiltservice för den som behöver lite eller mycket hjälp.

Ramsjö gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

I vår butik på Ramsjö gård i Morgongåva hittar du keramik tillverkad i Torstuna och handplockad second hand och återbruk. Du kan också passa på att ta en fika i vårt café som erbjuder glutenfria hembakade bakverk.

Rosengömman Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till Rosengömman, den lilla butiken på landet med hantverk i betong från det egna gjuteriet. Med stor kärlek för materialet producerar vi våra produkter. I butiken hittar du allt från heminredningsdetaljer till trädgårdsdesign.

Tärnsjö Läderhandel - Factory Outlet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till en härlig butik för läderälskare. Vi har allt från färdiga läderprodukter till läderspill. Du kan hitta läderförkläden, väskor, nyckelringar, läderprodukter, hästprodukter samt ett stort lager av diverse läderhudar och spillbitar.

Öppen trädgård, blommor och betong

Bara ett stenkast från Tämnaren ligger en oas, en trädgård som är öppen för visning under sommaren. Här skapar man också betongkonst för trädgården och odlar pelargoner och perenner till försäljning i gårdsbutiken. Boka visning: 072-393 35 00 / maybrittwikner@gmail.com

Sidinformation

Senast uppdaterad:
12 december 2022
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord