Gårdsbutiker

Gårdsbutik Kärrbäck Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Hos oss hittar du en mängd gårdsproducerade varor som nötkött, färsk mjölk, potatis, honung, sylt, saft och granola. Det finns också ett stort utbud av holländska ostar.

Liljeholms skafferi Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Här förädlar vi havtornsbär, äpplen och andra råvaror till högklassiga delikatesser. Bland produkterna hittar du havtornsmarmelad, chutney, äppelmust, rabarbermarmelad och andra läckerheter gjorda av närproducerade råvaror.

Mona Charlotte´s inredning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vi har presenter och inredning för alla tillfällen. Gårdsbutikens öppettider skrivs på sociala medier. Du kan också boka en egen tid genom att kontakta oss.

Ramsjö gård Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Välkommen till oss, här är det kreativt och rofyllt att vara. Strosa runt i vår trädgård, shoppa i vår gårdsbutik och ta en fika i vårt hembageri.

Vintage Riviera Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Vintage Riviera tar Medelhavet till Sverige. Tillsammans med Viktorias Trädgårdsdesign har vi skapat en oas som för tankarna till medelhavsområdet, antika Rom, södra England och svenskt jordbrukslandskap i en härlig blandning. Här erbjuder vi kurser, tyst retreat och en härlig butik med handplockade föremål för hem och trädgård.

Öppen trädgård, blommor och betong

Bara ett stenkast från Tämnaren ligger en oas, en trädgård som är öppen för visning under sommaren. Här skapar man också betongkonst för trädgården och odlar pelargoner och perenner till försäljning i gårdsbutiken. Boka visning: 072-393 35 00 / maybrittwikner@gmail.com

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2 juni 2023
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord