Råd och stöd till företag

Oavsett om du är ny som företagare eller om du drivit företag under många år finns det värdefulla råd som du kan ta del av.

Glad man vid dator pratar med någon via länk

Aktörer som stödjer ditt företagande i Heby kommun

 

Här hittar du råd och stöd inom olika områden

All rådgivning här finansieras helt eller delvis av skattemedel för att stimulera tillväxt och företagande i Uppsala län och Sverige.

Här hittar du som har ett etablerat företag information om finansiering.

Almi
Almi är en regional företagspartner med ett rikstäckande nätverk och globalt perspektiv. Almi kan erbjuda olika typer av finansieringshjälp.

Tillväxtverket
Tillväxtverket verkar för att företag i utvecklingsskeden får tillgång till finansiering. Det gör de genom att tillhandahålla externt ägarkapital (riskkapital) och olika former av stöd till små och medelstora företag.

Verksamt.se
Det kan vara aktuellt att söka extern finansiering vid många olika tillfällen, till exempel om du ska du utveckla en ny produkt, ta ditt företag utomlands eller om ditt företag är i en tillväxtfas.

Verksamt.se har samlat offentliga finansieringsstöd och information om vad som är bra att tänka på när du söker finansiering.

Har du en kreativ idé med potential att utvecklas till en innovation? Det finns olika typer av innovationsstöd företag kan söka.

Vinnova
Vinnova är Sveriges innovationsmyndighet som har till uppgift att öka konkurrenskraften hos företag och forskare i Sverige. Vinnova ska främja hållbar tillväxt i Sverige genom finansiering av behovsmotiverad forskning och utveckling av effektiva innovationssystem.

Almi
Förnya dig i en föränderlig värld. Almi kan vara ett stöd i ditt innovationsarbete.

Verksamt.se
Hos verksamt.se hittar du länkar till råd och stöd kring innovation.

Har ni som företag en utvecklingsidé som ni vill förverkliga i Heby kommun? Det finns projektstöd att söka från olika aktörer som arbetar för utveckling av den lokala landsbygden.

Läs mer här

Almi
Många tror att tillgång till pengar är det enda sättet att utveckla och få sitt företag att växa – men det finns mängder av faktorer som påverkar. Få hjälp med din affärsutveckling av Almi Uppsala.

Vi lever i en föränderlig värld och det är viktigt att hålla sig uppdaterade och utvecklas i takt med den. Heby kommun samarbetar med Almi Uppsala och Företagarna kring utbildningar för företagare.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
31 augusti 2023
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord