Flytta hit

Vacker natur, drivna människor, trygga skolor och rikt föreningsliv - allt med närhet till städernas puls och flyget ut i världen. Funderar du på att flytta till Heby kommun? Låt oss hjälpa dig att hitta rätt.

Två pojkar spelar fotboll på gräsplan

Morgongåva skola

Bra pendlingsmöjligheter

Heby kommun ligger bra till. Uppsala, Västerås och Enköping ligger inte ens fem mil från Heby och du tar dig till Stockholm på en och en halv timme. Dessutom ligger Gävle mindre än tio mil bort.

Är du sugen på att ta dig till resten av Sverige eller ut i världen har du Arlanda flygplats på ett bekvämt avstånd. Du är där på en timme.

Kollektivtrafik och pendling

Etablera ditt företag

Vi har 1800 duktiga företagare som driver sina företag i Heby kommun. Allt från e-handelsjättar till mindre gårdsföretag bidrar till en rik näringslivsflora. Välkommen till oss du också.

Etablera dig i Heby kommun
Ledig verksamhetsmark

Jobba hos oss

Hos oss får du mer än ett jobb. Du är en del av en öppen och positiv kommun som växer och tänker nytt. Vi lyssnar, lär, påverkar, förändrar och utvecklar. Tillsammans bidrar vi till en levande kommun.

Jobba hos oss

Lediga tomter

Sugen på att bygga din egen villa? Då har du kommit rätt. I Heby kommun finns fina tomter till salu.

Villatomter

Våra förskolor och skolor

I våra skolor och förskolor jobbar engagerade pedagoger med att lära våra barn och unga det de behöver. Skolorna och förskolorna präglas av småskalighet, närhet och goda relationer mellan pedagoger och elever.

Förskolor och skolor

Om Heby kommun

Stort lokalt engagemang, många företagare och ett aktivt föreningsliv. Otrolig natur och levande mindre orter, allt med närhet till storstädernas puls och flyget ut i världen. Kan det bli bättre?

Om Heby kommun

Våra orter

Heby
Morgongåva
Vittinge
Östervåla
Tärnsjö
Harbo

Hitta boende

Söker du boende i Heby kommun? Vårt bostadsbolag Hebygårdar erbjuder lägenheter i våra tätorter. Det finns också flera privata hyresvärdar att ta kontakt med.

Till Hebygårdar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
11 juli 2024
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord