Spännande företagsbesök
i grävmaskinernas värld hos Runol Janssons Grävmaskiner i Harbo

Kommunledningen står utanför Runol Janssons Grävmaskiner i Harbo. Solen skiner och alla ser glada ut.

Tommy Jansson, Ann-Marie Sundgren, Örjan Jansson, Emma Burstedt och Marie Wilén utanför Runol Janssons Grävmaskiner i Harbo.

Runol Janssons Grävmaskiner i Harbo har gjort åtskilliga markentreprenadsarbeten genom åren. Nyligen besökte kommunledningen företaget för få reda på mer om verksamhet och näringslivstankar.

Runol Janssons Grävmaskiner drivs av bröderna Tommy, Per och Örjan Jansson med kontor i Harbo. Företaget grundades redan 1968 av brödernas pappa Runol Jansson. Då som nu är man experter på markentreprenad och företaget har haft många uppdrag både i kommunen men också långt utanför kommungränsen, främst i Mellansverige.

Företaget jobbar med alla typer av markarbeten som exempelvis husgrunder, dräneringar och vägbyggen och uppdragen är både stora och små. Ett av de senaste lokala projekten är den nya multibanan på Lundaomårdet i Östervåla. Tommy och Per börjar planera för pension från familjeföretaget medan Örjan smider nya planer för framtiden.

Marie Wilén (C), kommunalråd, Emma Burstedt, kommundirektör och Ann-Marie Sundgren, näringslivsstrateg, tackar för ett trevligt och spännande företagsbesök med samtal om alltifrån kommunala frågor till tunga grävmaskiner. Stort tack till Bjurvalla Gård som tipsade om Runols Grävmaskiner genom vår företagsstafett.

Under året besöker kommunledningen företag med hjälp av en stafettpinne. Företaget som besöks får rekommendera ett nytt företag för nästa besök och så vandrar stafettpinnen vidare. Ett fantastiskt sätt att få mer information och göra spännande företagsbesök runt om i vår kommun.


Du hittar alla företagsbesök samlade här Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
1 juli 2024
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord