I denna ljuva sommartid... är ni som förening välkomna att nattvandra

Sebastian Törnqvist, ungdomscoach

Sebastian Törnqvist, ungdomscoach

Ungdomscoach Sebastian Törnqvist vill påminna er som förening om att ni kan nattvandra nu i sommar.

Under varma sommarkvällar rör sig fler människor ute i våra samhällen. Det gäller också ungdomar. Här kan ni som förening spela stor roll för känslan av trygghet både för vuxna och för ungdomarna.

-Fler människor ute betyder fler som gärna möter ett gäng med röda västar och trevliga leenden under kvällspromenaden, säger Sebastian Törnqvist som arbetar som ungdomscoach.

Flera fördelar för er som förening att nattvandra

Det finns flera fördelar att nattvandra för er som förening. Förutom att bidra till trygghet och göra en viktig samhällsinsats får ni också chansen att möta ungdomar som kanske kan bli en del av er förening. Ni får också ett extra föreningsbidrag för er insats. Nattvandringen sker i samarbete med stiftelsen Nattvandring.nu och är medfinansierad av Sala sparbank.

Här hittar du mer information om nattvandring

-Vi hoppas att många föreningar ansöker om att de vill nattvandra och vara med på detta. Det är en chans att göra skillnad och få in pengar till föreningen samtidigt, win win helt enkelt, säger Sebastian.

Anmäl er senast torsdag 4 juli

Ni anmäler ert intresse att nattvandra under sommaren senast torsdag 4 juli. Det finns också möjlighet att anöka om att nattvandra under HebyKarnevalen i augusti.

Ni ansöker via Rbok men ni kan också höra av er till Sebastian för att få mer information och hjälp/guidning att anmäla er.

Ansök nattvandring Heby Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.
Ansök nattvandring Östervåla Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontakt

sebastian.tornqvist@heby.se
0224-361 54

Sidinformation

Senast uppdaterad:
27 juni 2024
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord