Vi säger välkommen till vår
nya personalchef Maria Rosén

Porträttbild av Maria Rosen.

Maria Rosén, ny personalchef hos Heby kommun.

Heby kommun välkomnar Maria Rosén som vår nya personalchef med start i oktober 2024. Maria har haft flera uppdrag som personalchef, bland annat i Region Uppsala och Gävle kommun och som chef för HR-avdelning i Region Gävleborg.

- Det är väldigt roligt att Maria Rosén väljer att fortsätta sin karriär hos oss i Heby kommun. Vi har sökt en utvecklingsorienterad person, med goda ledaregenskaper och gedigen kunskap på området vilket jag ser att vi har funnit i Maria. Jag är övertygad om att vi kommer att ha stor nytta av den erfarenhet som Maria har med sig, och av henne som person, i den utvecklingsresa som vi gör just nu. Kompetensförsörjning, det goda och utvecklande ledarskapet samt att förenkla våra administrativa processer är exempel på utvecklingsdelar framåt som Maria kommer att få ta vid och driva vidare, säger Emma Burstedt, kommundirektör.

- Det känns jätteroligt och jag är mycket glad över förtroendet och uppdraget att börja som personalchef i Heby kommun. Jag ser fram emot att lära känna medarbetare och verksamhet för att tillsammans bidra till fortsatt utveckling av HR- och personalarbetet för verksamhetens och kommunens bästa. Heby kommun har en spännande utveckling och ambition. Möjligheten att vara med och bidra till att stärka förutsättningarna som attraktiv arbetsgivare, bland annat genom en hållbar arbetsmiljö med delaktighet, bra samarbete och arbetssätt samt att möta kompetensutmaningen med goda utvecklingsmöjligheter för ledare och medarbetare ser jag också mycket fram emot, säger Maria Rosén.

Vi säger varmt välkommen Maria!

Vår nuvarande personalchef Mats Jällrud slutar sin tjänst i höst för att gå i pension efter 17 år i Heby kommun.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
25 juni 2024
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås