Kommunledningen fick lära sig mer om familjejuridik hos HeLa juristbyrån

Christina Stigsdotter, Emma Burstedt och Marie Wilen står i kontorsmiljö på HeLa Juristbyrån i Tärnsjö.

Christina Stigsdotter tog emot Emma Burstedt, kommundirektör och Marie Wilén (C), kommunalråd och berättade om sitt företag HeLa Juristbyrån i Tärnsjö.

Christina Stigsdotter har återvänt till sin uppväxtort och öppnat HeLa juristbyrån. Nyligen fick hon besök av kommunledningen som fick höra mer om både företaget och familjejuridik.

Christina Stigsdotter är uppvuxen i Tärnsjö och har nu återvänt till orten för att ta över sin mammas gård utanför Tärnsjö.

Samtidigt har hon också öppnat upp sitt företag HeLa Juristbyrån som i första hand erbjuder hjälp inom familjejuridik. Det handlar främst om dödsboförvaltning, bouppteckningar eller testamenten.

Christina är också lokalt engagerad i bland annat i TärnsjöFöretagarna och Tärnsjö Idrottsförening.

Vi tackar för ett intressant företagsbesök och tackar samtidigt Camilla Andersson på Smida i Östervåla som tipsade oss om Christina Stigsdotter genom företagsstafetten.

Under året besöker kommunledningen företag med hjälp av en stafettpinne. Företaget som besöks får rekommendera ett nytt företag för nästa besök och så vandrar stafettpinnen vidare. Ett fantastiskt sätt att få mer information och göra spännande företagsbesök runt om i vår kommun.
Du hittar alla företagsbesök samlade här Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
3 maj 2024
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås