Möt vår medarbetare - Jasmina Norgren

Händer håller i jord

Jasmina har arbetat i Heby kommun sedan 2012 och som planerare för hemtjänst söder sedan 2018.

Jasmina planerar in beslut och ser till att behoven tillgodoses för över 350 brukare. Hon schemalägger insatserna till medarbetarna inom hemtjänsten och har även kontakt med sjukhus, hemsjukvård och rehabilitering.

- Det bästa med mitt arbete är att man får ha kontakt med så mycket människor. Att man får finnas där och hjälpa dem med det som de behöver. Det är ett mycket socialt arbete och de som man har kontakt med är oftast glada att man ringer.

Många fördelar med att arbeta i en liten kommun

Jasmina är utbildad kock men började arbeta som vårdbiträde inom hemtjänsten i Heby kommun. Efter några år inom hemtjänsten fick hon utbildning i planeringssystemet och började som planerare. Att arbeta i en liten kommun tycker hon är jättebra.

- Jag flyttade från Sala till Heby och jag trivs bra här. Jag tycker om att det är nära och att jag finns nära barnen på skola och förskola. Sedan vet man så mycket mer i en liten kommun. Man har mer koll, jag vet vilka alla mina brukare är, man känner dem och de vet vem jag är. Det blir en väldig trygghet för dem.

Det bästa, att få hjälpa andra

Vad som är det bästa med att arbete inom vården tycker Jasmina är en ganska svår fråga.

- Vården är så stor, det finns så många olika delar i den. Men de bästa är att få hjälpa andra människor. Att man får se att det man gjort får en person att må bra, det är det bästa.

På fritiden tycker Jasmina om att träna, vara i naturen och bara vara.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
3 maj 2023
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord