EPA-träffar både i norra och södra kommundelen i maj

Två EPA-traktorer på gräsmatta

Under våren anordnar kultur och fritid tillsammans med olika samarbetspartners två EPA-träffar för ungdomar och deras familjer. Under träffarna säljs mat och det delas ut fina priser.

I Heby kommun finns gott om ungdomar som kör EPA-traktorer. Vi har tidigare arrangerat aktiviteter där vi bjuder in till så kallade EPA-träffar där ungdomarna är välkomna att köra sin EPA, socialisera på avsedd plats och träffa kompisar och vuxna. Tillställningarna har varit populära och nu ordnar kultur- och fritidsenheten på Heby kommun två ytterligare EPA-träffar i maj, tillsammans med Heby Folkets hus och Östervåla IF.

- Träffarna är inte bara kul för motorintresserade ungdomar som kör EPA och deras kompisar, utan intresserade syskon och föräldrar är också välkomna, säger Stina Röjerås, biträdande kultur- och fritidschef i Heby kommun.

EPA-träff i Heby fredag 12 maj

EPA-träffen i Heby är ett drogfritt arrangemang som anordnas i samarbete med Heby Folkets Hus. Platsen är Heby Arena där parkeringen kvällen till ära är vigd enbart åt EPA-traktorer. Det går att köpa hamburgare, snacks och dryck. Under kvällen delas fina priser ut i olika kategorier.

Dag: Fredag 12 maj
Tid: 19-23
Plats: Heby Arena, Heby

EPA-träff i Östervåla fredag 26 maj

EPA-träffen i Östervåla är ett drogfritt arrangemang som ordnas i samarbete med Östervåla IF. Youtubern "Kul på Hjul" är på plats med tävlingar och fina priser. Vilken EPA har bäst ljud? Trevligaste förare? Bästa puts? Vilken A-traktor är snyggast? Kiosk finns.

Dag: Fredag 26 maj
Tid: 19-22
Ålder: Alla åldrar
Plats: Skogsvallen Östervåla

Anmälan

Om du vill vara med och tävla med din EPA är det bra om du anmäler dig innan till Kof.anmalansks@gmail.com

De som ska tävla behöver vara på plats 17.30.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
9 maj 2023
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord