Möt vår medarbetare - Michaela Edstein

Händer håller i jord

Michaela har arbetat i Heby kommun sedan 2018 och är lönespecialist på personalenheten

- Jag sköter saker som semester, frånvaro, inkomstuppgifter och hjälper chefer och medarbetare med material. Jag har samordningsansvar för vår grupp och systemansvar för portalen.

Michaela är utbildad redovisningsekonom och har även läst vid Yrkeshögskolan Iterum. Innan hon kom till oss i Heby så arbetade hon bland annat som chef på Mc Donalds i fem år och som chef på SATS i tio år. Hon har även arbetat på redovisningsbyrå och på Plantagens huvudkontor.

Tips från en kompis

När Michaela sökte sin nuvarande tjänst hos oss fick hon ett tips av en tidigare klasskamrat om att tjänsten fanns tillgänglig.

- Det var Linda Lund som tidigare arbetade här på personalenheten som hade delat ett Facebook inlägg om att de sökte en löneadministratör. Då ringda jag Linda och frågade mer om tjänsten och på den vägen är de säger Michaela.

Digitaliseringen en spännande resa

Det bästa med sitt arbete tycker Michaela är kontakten med människor och att hon och hennes kollegor alltid strävar efter att bli bättre.

- Det är en spännande resa som vi är i just nu med digitaliseringen och att bli mindre bundna till fysiska papper säger Michaela.

Det finns även utmaningar med arbetet

- Ibland så kan det vara komplicerade ärenden och de kan vara svårt att förklara hur det har blivit som det blivit så att alla förstår och så att alla känner sig nöjda säger Michaela.

Arbetet i Heby var som att komma hem

Efter en riktigt bra dag på jobbet så känner sig Michaela effektiv, tillfreds och nöjd när hon går hem.

- Jag tycker om mitt arbete och jag har en trevlig arbetsplats. Jag är ju från början ifrån Sala så på något sätt var det som att komma hem att börja arbeta här. Jag kände igen många redan.

På fritiden så gillar Michaela att hålla på med sitt hus och sin trädgård, att träna och självklart allt som har med hockey att göra.

- Är det inte träning med barnen så brukar vi åka och titta på mycket matcher hela familjen säger Michaela.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
6 mars 2023
Sidan publicerad av:
Linda Ahlin