Fest i Heby 2023 - Kick off för arrangörer måndag 27 mars

Midsommardans

Foto: Conny Sjöström

Fest i Heby fortsätter! I vanlig ordning drar vi igång med en kick off för dig som vill vara arrangör. Vi träffas måndag 27 mars kl. 18.30 i Huddunge församlingshem.

Nu börjar förberedelserna inför vårt underbara Fest i Heby som startar i samband med midsommar och pågår i 10 dagar runt om i vår vackra kommun.

I vanlig ordning drar vi igång med en kick off för dig som vill vara arrangör eller som är sugen på att vara det och helt enkelt vill veta mer. Under kvällen pratar vi om vad det innebär att vara arrangör, diskuterar era eventuella frågor och fikar tillsammans.

Under kvällen får du träffa oss på kommunen som samordnar festligheterna. I år är det nya ansikten, men vår tidigare festgeneral Stina Röjerås kommer också vara på plats.

Kick offen är ingen anmälan till att vara arrangör, utan helt enkelt ett informationstillfälle för dels tidigare arrangörer, dels nya nyfikna som funderar på eller är sugna på att arrangera något under Fest i Heby 2023.

Dag och plats

Måndag 27 mars kl. 18.30 i Huddunge församlingshem Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Anmälan

Anmäl dig senast 20 mars 2023. Använd formuläret som går direkt till Mina Hagenvall som tar emot anmälningarna i år.Har du/ni varit arrangörer tidigare?
Har du/ni varit arrangörer tidigare?Frågor?

Har du några frågor och funderingar kring kick offen? Maila Mina Hagenvall: mina.hagenvall@heby.se

Varmt välkommen, nu kör vi!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
14 mars 2023
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord