Välkommen att kika in på vårt nya vård- och omsorgsboende Lövsta

Therese Siwertsson och Karin Johansson står i den nya restaurangen på Lövsta vård- och omsorgsboende.

Therese Siwertsson, enhetschef, och Karin Johansson, verksamhetschef.

Torsdagen den 19 januari, klockan 14.00-19.00, är det öppet hus på vårt nya vård- och omsorgsboende Lövsta i Heby. Då finns det möjlighet att kika på boendemiljön, restaurangen och träffa några av dem som ska jobba på Lövsta.

Just nu är det full aktivitet på Lövsta. Mycket ska ställas i ordning och vara klart tills att de första hyresgästerna flyttar in den 23 januari.

- Det är inte ofta man får vara med om att öppna ett helt nytt boende. Vi har bildat en fixargrupp bland våra medarbetare som just nu ställer i ordning, flyttar saker från Tegelbacken och ser till att leveranser tas emot. Det är väldigt arbetssamt men roligt att få vara med om detta, säger Therese Siwertsson, en av enhetscheferna för Lövsta.

Öppet hus

Innan de första hyresgästerna flyttar in vill gänget på Lövsta passa på att visa upp det nya boendet för alla intresserade. Därför ordnas ett öppet hus den 19 januari, klockan 14.00-19.00. Då finns det möjlighet att se de nya boendemiljöerna, den nya restaurangen och träffa några av medarbetarna som ska jobba på Lövsta.

- Vi har fått mycket frågor och det finns ett stort intresse för Lövsta så därför tycker vi att det är jätteroligt att få öppna upp och bjuda in alla intresserade. Vi hälsar alla varmt välkomna hit, säger Karin Johansson, verksamhetschef för vård- och omsorgsboenden i Heby kommun.

Varmt välkommen!

Besöksadress: Lövstavägen 4A, Heby

 

Sidinformation

Senast uppdaterad:
12 januari 2023
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås