Välkommen på frukostmingel
med nätverket Drivna kvinnor

Monika Morling från företaget Moleann AB står framför ett blädderblock och visar tummen upp.

Monika Morling, Moleann AB.

Tisdagen den 15 november, klockan 08.00-09.30, välkomnas du som är medlem i nätverket Drivna kvinnor i näringslivet i Heby kommun till frukostmingel hos Monika Morling på Moleann AB i Huddunge.

Program för morgonen

08:00-08:30: Frukost med mingel.

08:30-09:15: Värden Monika Morling presenterar sig och sitt företag Moleann AB. Monika bjuder på mini-föreläsningen "3 tips för att boosta din inre ledare".
I den hybrida tiden förväntas vi vara flexibla, multitaskande, teknikproffs och framgångsrika. Dessutom lika snygga som i Paradise Hotel.
Men många av oss står där framför spegeln på morgonen och undrar hur vi ska hinna med, räcka till, prestera på topp och samtidigt ha balans mellan relation och arbete. Vi ska hantera oro och rädslor både i vår vardag och i vår omvärld. Och dessutom hinna motionera och umgås med vänner. En omöjlig ekvation periodvis men är det nya nuläget i kris- och krigstider. Du är inte ensam!

På den här miniföreläsningen kommer vi inte att lösa världsproblemen men väl presentera tre kraftfulla verktyg och övningar du kan använda.

09:15-09.30: Speakers corner. Presentation av nya Hållbarhetsenheten på Heby kommun.

Om värden

Moleann AB startade redan 2002 för att hjälpa företag att sälja bättre. Genom specialistkunskap inom offentlig försäljning assisterar de kunder i många olika branscher med kompletta, konkurrenskraftiga anbud men också med anbudsutbildning och coaching i försäljning.
- Vi är det lilla men engagerade konsultbolaget som hjälper våra kunder till bättre affärer på den offentliga marknaden. Vi brinner för att vinna, och skapa goda rättvisa affärer för våra kunder, säger Monika Morling.

Monika önskar alla i nätverket varmt välkomna på frukost hos Moleann AB på Kolarvägen 10 i Huddungeby.

Anmälan

Dag: Tisdag 15 november

Tid: 08.00-09.30

Plats: Moleann AB, Kolarvägen 10, Huddungeby

Anmälan: Anmäl dig senast 11 november via anmälningsformuläret nedan.

Endast 30 platser finns så det är först till kvarn som gäller! Välkommen!

Anmäl dig här


Välkommen till vår mötesplats för att nätverka, skapa nya kontakter, diskutera angelägna frågor och ha roligt! Ta på dig hatten och kom!

För mer information kontakta Ann-Marie Sundgren, näringslivsstrateg,
0224-361 21eller ann-marie.sundgren@heby.se

Här hittar du mer information om nätverket Drivna kvinnor

Sidinformation

Senast uppdaterad:
24 oktober 2022
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås