Företagare - Få en kickstart i ditt hållbarhetsarbete

Händer håller i jord

Nu har du som företagare chansen att få hjälp att kickstarta ditt hållbarhetsarbete. Välkommen att träffa Jennie och Sven-Erik från Almi som hjälper dig att sätta ramar, identifiera affärsmöjligheter och upptäcka säkerhetsrisker.

Det är mycket prat om hållbarhet just nu. Allt från att produkter till hela företag ska bli hållbara. Eller gröna, miljövänliga, klimatsmarta, cirkulära
– listan kan göras lång. Det är inte alltid helt enkelt att förstå vad hållbar utveckling innebär.Inte heller är det enkelt att veta om det är värt att
satsa på för ens eget företag. Var ska jag börja? Är det värt att investera tid och pengar? Är det verkligen viktigt för mina kunder?

Kom och träffa Almi

Almi kommer att finnas på plats i Heby och Östervåla vid sammanlagt fyra tillfällen under hösten. Tillsammans kickstartar vi företagets hållbarhetsarbete och ni får en koppling till relevanta hållbarhetsmål utifrån Agenda 2030.

Ni får sätta ramar för vad hållbarhet betyder i er verksamhet, för era kunder och leverantörer. Processen hjälper er även att identifiera nya affärsmöjligheter och upptäcka hållbarhetsrisker.

Rådgivningen är kostnadsfri.

Läs mer om erbjudandet på Almis hemsida Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Almi finns tillgängliga under fyra dagar i höst klockan 09-15. De träffar dig fysiskt på en plats som passar dig bäst, antingen kommunhuset i Heby eller biblioteken i Tärnsjö och Östervåla.

  • 19 augusti
  • 1 september
  • 20 september
  • 6 oktober

Frågor och kontakt

sven-eric.junebjork@almi.se
jennie.ekegren@almi.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
10 augusti 2022
Sidan publicerad av:
Charlotta Nord