Här är vinnarna av pedagogiska priset 2022

Pedagogiska priset 2022 går till Sofie Lindberg lärare på Morgongåva skola F-6 och Ingrid Kallin förskollärare på Vittinge förskola, avdelning Loppan. Priset delas ut årligen av utbildningsnämnden till en legitimerad lärare och en legitimerad förskollärare för att premiera goda pedagoger i kommunen.

Följande motiveringar gavs till vinnarna i år.

Pedagogiska priset för legitimerad lärare Sofie Lindberg:

”Jag vill nominera Sofie till det pedagogiska priset då hon är en så fantastiskt bra lärare! Hon är den som sprider positivitet och glädje på hela skolan och engagerar alla sina elever på ett otroligt bra sätt, oavsett vad eleven har för behov. Hennes mål är att alla barn ska kunna få en möjlighet till sin egna personliga utveckling och de barn som behöver lite extra tid tar hon sig tid för.

Med hennes härliga personlighet visar hon alltid glädje som smittar av sig på barnen vilket gör att det är lugnt i klassrummet och alla trivs, små som stora. Alla arbetsplatser skulle vara bra och trygga platser om man hade en kollega som Sofie!”

Nominerad av Carolina Backman

Sofie Lindberg

Sofie Lindberg

Pedagogiska priset för legitimerad förskollärare Ingrid Kallin:

”Jag vill nominera min kollega Ingrid Kallin som arbetar på avdelningen Loppan på Vittinge förskola. Ingrid är en glädjespridare av högsta rang! Alla barn, vårdnadshavare och kollegor möts av ett leende från henne varje dag. Hon är en engagerad och påhittig pedagog som ger alla kollegor positiv peppning. Hon ser möjligheter och är flexibel i allt hon gör. Det är lättsamt att jobba med Ingrid, även under tuffa dagar tack vare hennes positiva inställning. Vi skrattar mycket och gärna tillsammans med henne. Hon är väldigt värd att vinna det pedagogiska priset för den positiva stämning som hon sprider varje dag!

Nominerad av Carina Andersson

Ingrid Kallid

Ingrid Kallid

Pristagarna vinner kompetensutveckling motsvarande 4000kr vardera och prisutdelningen äger rum vid Kommunfullmäktiges sammanträde i Juni 2022

Vi säger stort grattis till vinnarna!

Sidinformation

Senast uppdaterad:
24 maj 2022
Sidan publicerad av:
Linda Ahlin