Stort grattis till Årets Företagare och Årets Unga Företagare 2022

Årets Företagare 2022 Ann Elisabeth Jacobsen håller en bukett blommor i lantlig miljö.

Ann Elisabeth Jacobsen är Årets Företagare 2022 i Heby kommun.

Nu är det klart vilka som blir Årets Företagare och Årets Unga Företagare 2022 i Heby kommun.

Årets Företagare 2022

Ann Elisabeth Jacobsen, Jacobsen Träd och Säkerhet AB.
Ann Elisabeth är arborist och trädgårdsmästare och utbildar andra i motorsågsbehörighet. Hon besiktar också lekplatser.

Juryns motivering

Ann Elisabeth är en förebild för många kvinnor i ett mansdominerat yrke och har rönt uppmärksamhet för sin skicklighet och expertis i att fälla träd. Hon anlitas för svåra uppdrag i Sverige och utomlands. Hon utbildar i motorsågsbehörighet och tävlar i nordiska mästerskap. Hon poängterar etik och värderingar i sitt arbete och tackar nej till uppdrag då hon tycker att träden bör stå kvar.

Årets Unga Företagare 2022

Emma Langgren och Emma Green, Emma & Emma AB.
Emma Langgren och Emma Green hjälper företag med deras digitala närvaro och att nå ut till kunder. De coachar och håller kurser i ämnet. De driver också Entreprenörspodden med många följare.

Juryns motivering

Emma och Emma brinner för att hjälpa småföretagare att synas digitalt. De arbetar även ideellt, särskilt under pandemin, med att erbjuda småföretag att synas och sälja digitalt. Entreprenörspodden vill både motivera och inspirera andra småföretagare, som ofta känner sig ensamma, genom att bjuda på sin egen företagsresa samtidigt som företagarna gör sin egen resa.
De arbetar innovativt med foto och film med hög kvalitet. Framtidsvisionen är att fortsätta växa och Entreprenörspodden har just ingått ett partnerskap med ett affärsnätverk i Uppsala.

Vi säger stort grattis till Ann Elisabeth Jacobsen och Emma Langgren och Emma Green!

Årets Företagare och Årets Unga Företagare utses i samverkan mellan organisationen Företagarna och Heby kommun. Priserna kommer att delas ut den 21 juni på kommunfullmäktige i Heby Folkets Hus.

Emma Green och Emma Langgren är Årets Unga Företagare 2022 i Heby kommun. Här står de med varsin blombukett i lantlig miljö.

Emma Green och Emma Langgren är Årets Unga Företagare 2022 i Heby kommun.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
4 maj 2022
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås