Ekonomienheten har bredd, kompetens och löser uppgifter tillsammans

Bo Strömqvist och Helena Bruce, ekonomienheten

Bo Strömqvist och Helena Bruce, ekonomienheten

På ekonomienheten möts den som kommer alltid av ett leende eller en varm kommentar.

Det är ett härligt gäng medarbetare som, namnet till trots, inte bara arbetar med siffror.Förutom ekonomi så ligger även juridik, upphandling och lokalfrågor hos enheten.

Enheten, som andas driv och framåtanda, leds av Bo Strömqvist.

Jag vill ta tillvara alla mina medarbetares kompetenser och deras engagemang och mitt ledarskap drivs av tillit och respekt. För mig är det viktigt att skapa en tydlighet och utrymme för mina medarbetare att kunna driva och påverka sina egna ansvarsområden. Jag ska se till att rätt förutsättningar finns för att de i sin tur ska kunna säkerställa kvalitet och resultat.

Ekonomienheten ingår i kommunens centrala förvaltning och består idag av 11 medarbetare som löser sina uppgifter genom sin expertkunskap och samarbete både med chef, medarbetare på enheten eller någon av sina andra kollegor i kommunen.

Det är en mycket omväxlande miljö där alla medarbetare både arbetar operativt och strategiskt. Många uppdrag kan vara igång samtidigt och tempoväxlingar är inte ovanligt.

Vi arbetar genom devisen, ”varje dag lite bättre”, i Heby kommun och vi hjälps alla åt att bidra till att utveckla kommunens verksamheter för våra kommuninvånare. säger Bo Strömqvist

Just nu söker Bo efter en ny medarbetare som ska arbeta som lokalstrateg på enheten.

Den tjänsten är väldigt varierad och innehåller både löpande mer rutinbetonade uppgifter och strategiska uppgifter där man leder och ingår i olika projektarbeten och agerar kommunens representant.

Är du nyfiken på tjänsten? Läs mer om tjänsten här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
1 april 2022
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås