Invigning av Nyföretagarcentrum som ger råd och stöd till Heby kommuns företagare

Kommunalråd Marie Wilén (Centerpartiet) klipper invigningsbandet. Harry Goldman står till vänster och Camilla Werme står till vänster.

Harry Goldman, VD Nyföretagarcentrum, Marie Wilén (C), kommunalråd och Camilla Werme, Nyföretagarcentrum klipper invigningsbandet för Nyföretagarcentrum i Heby.

Hos Nyföretagarcentrum kan du som är nybliven företagare eller går i företagstankar få råd, stöd och hjälp helt kostnadsfritt. Nyföretagarcentrum har flera lokala samarbetspartners för att kunna hjälpa Heby kommuns företagare på bästa sätt. Nyligen invigdes Nyföretagarcentrum i Heby formellt.

Nyföretagarcentrum startade i Heby för två år sedan men då uteblev invigningen på grund av pandemin. Nyligen blev det äntligen en formell invigning där representanter från Nyföretagarcentrum, Heby kommun och andra samarbetspartners var med. Inbjudna var också Anette Eriksson och Linda Nordin från Hebyföretaget Anettes biskvier som berättade om vilken hjälp de fått från Nyföretagarcentrum under sina första år som företagare.

Fyra av fem jobb skapas i mindre företag

Kommunalråd Marie Wilén (C) invigningstalade och klippte traditionsenligt bandet. Hon poängterade att fyra av fem jobb skapas genom de små företagen och att Nyföretagarcentrum är en välkommen förstärkning i Heby kommun.

- För oss är jobb, framtidstro och bra företagsklimat mycket viktigt. I det jobbet är Nyföretagarcentrum ett starkt verktyg för att flera ska starta företag, att flera jobb skapas och att vi jobbar för ett bra företagsklimat tillsammans.

Se film från invigningen av Nyföretagarcentrum i Heby Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Mer information till dig som funderar på att starta företag


Sidinformation

Senast uppdaterad:
30 mars 2022
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås