HS-enheten - ett glatt gäng med stor kompetens och sammanhållning

Susanne Arvenius

Hälso- och sjukvårdsenheten i Heby kommun är ett drivet, idérikt och proffsigt gäng som gillar varandra.

Susanne Arvenius har idag sitt drömjobb, hon är chef över Hälso- och sjukvårdsenheten i Heby kommun.
- Jag har arbetat länge i Heby kommun och haft många olika roller. Jag har alltid känt mig hemma här och visste redan från början att jag ville ha den roll som jag har idag, säger Susanne.

Driftig grupp med många idéer

Idag består enheten av fyra arbetsterapeuter, fyra fysioterapeuter, en samordnare och ett antal sjuksköterskor. Åldersmässigt är medarbetarna från 20+ och uppåt och blandningen av åldrar är gruppens styrka.
- Gruppen är så driftig med många idéer till förändring. Jag är med och leder och styr för beslut men det är gruppen som hittar lösningarna. De är oerhört kloka och professionella i sina yrkesroller och sitter på expertkunskaperna, säger Susanne

Ingenting är omöjligt

På enheten finns en sammanhållning och en känsla av att ingenting är omöjligt. Arbetet är viktigt och varje medarbetare bidrar varje dag till att förbättra situationen för många människor i kommunen. Lena Blideskog har arbetat som arbetsterapeut i gruppen sedan 2015.
- Det är ett positivt yrke som gör skillnad till det bättre varje dag. Att arbeta i en liten kommun är också väldigt varierande och vi har nära till Susanne och till beslutsfattande. Att vi arbetar gemensamt i en grupp gör att vi kan se och stötta varandra. Jag tycker också att resorna som vi gör mellan olika uppdrag är ett fantastiskt tillfälle till återhämtning och att njuta av den vackra naturen som vi har här, säger Lena Blideskog

Just nu söker Hälso- och sjukvårdsenheten i Heby kommun en arbetsterapeut. Läs mer om tjänsten här Länk till annan webbplats.

Sidinformation

Senast uppdaterad:
18 mars 2022
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås