Julius vann hockeybiljetter till hela klass 5A och 5B på Morgongåva skola

Julius och Alexander

Glädjen var stor på Morgongåva skola när Julius Hedlund fick reda på att han vunnit hockeybiljetter till hela klass 5A och 5B.

På första lektionen i fredags morse fick Julius Hedlund och alla hans klasskompisar i klass 5A och 5B på Morgongåva skola mycket glada nyheter. Det visade sig att Julius bidrag till en av Brynäs hockeys kompisuppdrag hade gett vinst. Det betyder att hela klass 5A och 5B tillsammans med sina vårdnadshavare och rektor Mårten Hanold får se hockeymatchen Brynäs mot Örebro i Gävle den 17/2.

Julius och hela hans familj är stora Brynäsfans sedan lång tid tillbaka.

- Jag, mamma och pappa skulle ta en fika tillsammans, då tipsade pappa om att det fanns ett kompisuppdrag där man kunde nominera sin tvillingklass, så jag nominerade min parallellklass 5B på Morgongåva skola säger Julius.

Brynäs hockey har sedan sju år tillbaka engagerat sig för ungas hälsa och arbetar med något de kallar Bra start. Bra start består av tre huvudspår: kompis, rörelse och sysselsättning och vänder sig till skolungdomar.

- Nya kompisuppdrag lanseras varje vecka och just vid detta tillfälle var det den internationella tvillingdagen så vi ville få in nomineringar som symboliserade det och den relationen. Så då blev de tvillingklasser säger Alexander Corpeno Bäcklin från Brynäs Hockey.

Att glädjen över vinsten varit stor i dag råder de inga tvivel om

- Alla blev glada och överraskade och sa tack säger Julius.

- Julius hade en fin formulering om sin tvillingklass och han har hjärtat på rätta stället därför vann hans motivering säger Alexander Corpeno Bäcklin från Brynäs Hockey.

Julius nominering i kompisuppdraget:

”Jag vill nominera min parallellklass 5B på Morgongåva skola som den bästa tvillingklassen! Vi arbetar tillsammans och hjälper varandra i blandade grupper i ämnen, och vi är bra kompisar. Vi är flera Brynäsare i klassen, och det skulle vara superkul om vi fick vinna en chans att tillsammans titta på en match.”

Vi säger stort GRATTIS till Julius och klass 5A och 5B på Morgongåva skola!


Sidinformation

Senast uppdaterad:
7 februari 2022
Sidan publicerad av:
Camilla Röjerås