Författarbesök av Michael Lust

Datum
Tid till

Kulturtorsdag på Heby Folkets Hus och Park! Författaren Michael Lust berättar om sin bok “Mobilgrannen”. Smörgås och dryck kommer att serveras.

Texten är hämtad från Heby Folkets Hus och Parks webbplats Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om boken "Mobilgranen"

Alf är driftig, effektiv och noggrann. På jobbet är det ingen som ifrågasätter hans arbete, men ingen vet egentligen vem han är. Idéer forsar genom hans huvud, gör att hans liv får en mening.

Det finns så mycket han vill göra, fast en del saker gör honom handlingsförlamad, som en gammal kärlek och en familj som inte förstår honom. Bara det fanns färre idioter därute så skulle världen vara en så mycket bättre plats, för det han gör är logiskt, något som alla borde göra.

Varför alltid vänta på att göra något stort?

Alf är företagsekonom och hans vän , IT-konsulten Lisa, tar med honom ut på en resa i högt tempo bland kriminella gäng, företagssvindlerier och krossad kärlek.

Alf behöver ta sina mediciner, träffa nya människor och bryta dåliga mönster. Varför inte göra något helt nytt och bekanta sig med sina grannar i mobilen? Lisas idé är idiotis k enligt Alf, men bara för att bevisa det, så skickar han ett sms till numret före och efter hans eget . Sedan är det klart … eller?

Evenemangsinformation

Datum
Tid
till
Plats
Heby Folkets Hus och Park
Pris
50 SEK
Arrangör
Heby Folkets Hus och Park
Telefon
0224-308 35
E-post
hebyfh@telia.com