Bäst före eller bra efter? Föreläsning om mat och hållbarhet

Skål med flingor
Datum
Tid till

Välkommen till föreläsning om mat och hållbarhet av Sofia Boström, SLU-forskare och expert på livsmedelssäkerhet och riskanalys.

Den vanligaste orsaken till att vi slänger mat där bäst före-datumet har passerat är att vi är rädda för att bli sjuka. Men vad betyder märkningen?

Hur kan vi veta om maten inte längre kan ätas? Går det att förlänga hållbarheten hos vissa produkter? Finns det livsmedel man inte ska chansa med?

Föreläsning av SLU-forskaren Sofia Boqvist, expert på livsmedelssäkerhet och riskanalys.

Östervåla bibliotek: onsdag 8 mars kl. 18.30
Anmäl dig till Östervåla bibliotek: ostervala.bibliotek@heby.se/0292-719 77

Arrangeras i samarbete med Folkuniversitetet.

Evenemangsinformation

Datum
Tid
till
Plats
Östervåla bibliotek
Arrangör
Östervåla bibliotek och Folkuniversitetet
Telefon
029271977
E-post
ostervala.bibliotek@heby.se